Ne-am mutat pe strada “.net”

Să vă amintiţi, vă rog, adresa mea, când vă întâlniți cu fericirea. Casa cu povești, strada .net, chiar la parter, v-așteaptă zilnic la o filă de poveste, cu ceaiul aburind chiar lângă voi, cu amintiri plăcute, cu fragmente din realitate şi evocări subtile de poveste ori de trecut.

Gata, de azi, noi ne-am mutat. Avem o casă nouă, mai spaţioasă, mai luminoasă, mai simplă şi, sper eu, mereu plină cu oameni şi poveşti.

Strada “.net” are de azi un nou  locatar! Îmi cer scuze în avans vecinilor de stradă pentru “petrecerile” zgomotoase pe care le vom avea aici. Le spun doar că e deschis şi pentru ei, nu trebuie să ciocăne în poartă, oricum uşa e mereu deschisă!

V-aştept pe voi să povestim şi să vorbim, v-aştept cu gânduri bune, cu poveşti şi întâmplări! V-aştept pe strada “.net”, e casa cu poveşti, prima pe dreapta.

Tags: , , ,

3 responses to “Ne-am mutat pe strada “.net””

 1. Vienela says :

  Felicitari din toata inima, draga mea! Oare trebuie sa schimb adresa din blogroll acum sau se schimba automat?

  • filedinpoveste says :

   Mulţumesc. A fost o surpriză şi pentru mine schimbarea domeniului deşi doream să-mi mut blogul pe “.” altceva decât wordpress. Aseară mă podidise plânsul când am văzut că se poate accesa atât de repede filedinpoveste.net, doream să mai amân schimbarea.
   Nu cred că-i nevoie. WordPress are un serviciu de redirecţionare de pe wordpress.com pe .net. Nu cred că-i vreo problemă atâta timp cât beneficiez de serviciul acesta.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Ianuarie în gânduri şi fotografii | file din poveste - 04/02/2014

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: