Frumoasă cu un scop precis

Toți bărbații întorc capul după ea: cei mai bădărani o fluieră la semafor, unii, mai liniștiți  îi fac cu ochiul în viraje, iar alţii visează la fel de fel de fantezii cu ea, nici femeile nu se lasă mai prejos căci ba îi invidiază pantofii, ba ochii scânteietori, ba supleţea cu care se mişcă pe covorul betonat. O cheamă Corolla, Corolla Toyota, şi nu, nu este vreo actriţă japoneză, este cea mai vândută maşină din toate timpurile.

Frumoasa cu patru roţi îşi poartă cu mândrie numele de fată şi s-a adaptat perfect asfaltului din întreaga lume. Şoferii ştiu că noua Corolla nu este numai o “tipă mişto”, dar şi una fiabilă.

Simplitatea, frumuseţea, bunul gust şi rezistenţa la stres sunt atuurile maşinii, iar bărbaţii o iubesc nu numai pentru aspectul său exterior, dar şi pentru cel interior.

Nu e deloc cicălitoare, ci mai degrabă ascultătoare, nici nu-i de mirare că bărbaţii ar lua-o de nevastă în secunda doi. Nici nu le-ar păsa că tânăra Corolla nu ştie să gătească, atâta timp cât face atât de bine ceea ce a fost învăţată să facă şi anume să alerge atât frumos pe asfalt.

Până învaţă să gătească, Corolla este scoasă în oraş (la restaurant, la serviciu sau la teatru) dar şi în provincie unde tocurile anvelopele ei se descurcă de minune chiar şi pe un traseu mai accidentat. Când revine la oras se răsfaţă la coafură, manechiură, pedichiură şi ceva şedinţe de spa căci, nu-i aşa, doamna merită să fie răsfăţă după atâta gonit în stânga şi-n dreapta.

Aşa cum este şi într-o relaţie, când vine vorba de o maşină nu apreciem numai frumuseţea dar şi siguranţa funcţionării acesteia, iar fiabilitatea devine literă de lege mai ales în trafic, unde maşina Corolla nu este numai o frumuseţe pe patru roţi, dar şi un prieten de nădejde, unul în care ai încredere chiar şi în cele mai strâmte curbe. Iar Toyota nu s-a zgârcit la nimic şi şi-a înzestrat copila nu numai cu frumuseţe dar şi cu fiabilitate. 

Maşina poartă ea denumirea de “noua” Corolla, dar are o experienţă de aproape 50 de ani pe piaţa auto şi a reuşit să se facă plăcută şoferilor din întreaga lume, fiind în prezent cea mai vândută maşină din lume. De la primul model vândut şi până acum, maşina nu numai că şi-a perfecţionat arta seducţiei, căci trebuie să recunoaştem că acestă maşină este una seducătoare, dar şi poziţia în trafic, siguranţa în sine şi performanțele pe asfalt. 

Corolla se lasă admirată nu numai pe site-urile de specialitate dar şi în show-room-urile Toyota din întreaga ţară. Dacă v-a bătut frumos din gene, şi-a unduit trupul frumos în faţa ochilor şi v-a fermecat, Corolla se lasă scoasă la o tură prin oraş ca să vă cunoașteți mai bine.

 

P.S.: Acest articol a fost scrijelit pe papirus pentru SuperBlog 2013. 

Tags: , , , , , , , , ,

15 responses to “Frumoasă cu un scop precis”

 1. Vienela says :

  Uite, vezi, daca eu nu merg la spa, nu m-am gandit sa trimit Corolla pe la sedinte de infrumusetare. Imi place mult articolul tau!

  • filedinpoveste says :

   Mulţumesc, la ceas de seară, singură în metrou mi-o imaginam pe Corolla. Am mai lustruit pe ici pe colo, cât să fie articolul dem de o Corolla. 😀
   Am zis s-o trimit la spa pentru un polish cu ceară, un masaj la spălatul interior – exterior.
   Nici eu n-am fost la spa dar ştiu că probabil n-aş mai pleca de acolo 😦

 2. Adriana says :

  Draga mea, juriul dacă nu va fi vrajit de articolul tau…eu sunt! Mi-a plăcut mult, chiar te-am lăudat prin…sat. Succes!

 3. Sonia says :

  Să-ţi fie cu dreptul primul pas în SuperBlog. Şi să ai inspiraţie pentru toate filele din poveste care mai sunt de scris. 🙂

 4. alma nahe says :

  Poveste cu toate filele acasă, cu scop şi neînfrânare! Frumoasă aşezare, frumoasă întâmplare!

 5. aurescu says :

  Si… a inceput batalia cuvintelor. Frumoasa prezentare. 🙂

 6. psi says :

  moving forward! și baftă în superblog!

 7. geluodagiu says :

  “atâta timp cât face atât de bine ceea ce a fost învăţată să facă şi anume să alerge atât frumos pe asfalt.”

  Andreea, esti prea emotionata. Altfel nu se explica cum ai nimerit pe o distanta asa de scurta, mergand cu o masina asa de nemaipomenita, de trei ori aceeasi gropita(atâta timp, atât de bine, atat frumos). Cred si ca ai apasat prea tare pe acceleratie, motiv pentru care ai pierdut un “de” pe traseu( să alerge atât frumos pe asfalt)

  • geluodagiu says :

   Eu, tot de emotie, am folosit de doua ori “asa” in acest coment dar la mine nu conteaza pentru ca postarea mea este in afara concursului. Nu sunt un vanator de greseli(fac si eu destule). Voiam doar sa te ajut, spunandu-ti sa fii mai atenta.

  • filedinpoveste says :

   Mulţumesc de informare, ochi de vultur.
   :)) sper să nu iei şi tu aceleaşi gropi în drumul tău spre redactarea articolului.
   Nu ştiu cât de “groapă” este repetarea sintagmei “atât de”, o să vedem când o se primim notele. Te anunţ!
   “Groapa” cea mare este lipsa lui “de”…şi eu care aveam o scuză că ieri n-am mâncat nimic :))
   Multă baftă în competiţie!

   • geluodagiu says :

    Imi place că si cum mi-ai raspuns si asta imi demonstreaza inca o data ca bloggerii scriu mai cu verva si umor, cand comunica intre ei si se poarta in fata unei teme de concurs, precum in fata aparatului de fotografiat al celui ce ne trage in poza pentru buletin sau mai nou, carte de identitate 🙂

    Bafta, in fata aparatului foto 🙂 !

   • filedinpoveste says :

    Să ştii că trasul ăsta de urechi e cu folos pentru mine. Data viitoare o să fiu mai atentă.
    Să ştii că aparatul foto nu-i tocmai prietenul meu când vine vorba să mi se facă mie poze. Nu-s deloc fotogenică…cred că-i şade mai bine la mine în mână decât cu obiectivul întreptat spre moaca mea :))

 8. Iuliana says :

  Frumos, frumos! Multa bafta cu super-blogul! 🙂

 9. Aliceee traveler says :

  In prima parte nu as fi zis ca e vorba de o masina!
  Dar ce frumos ai descris-o, mai ca as da si eu o tura!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: