Femeia din vis

Visăm în somn sau cu ochii deschişi, visăm că suntem noi, un eu dezgolit, un eu mai slab sau unul mai puternic… şi tot visăm până când lumina transformă totul în praf, până când dimineaţa ne obligă să trăim realul şi nu himerele de peste noapte, dar şi aşa, continuăm să visăm.

Sursă foto: kojosteorts.blogspot.com

Sursă foto: kojosteorts.blogspot.com

De ceva vreme încoace visez adevărate scenarii de film. Poate că eul pe care nu-l ascult încearcă să-mi spună ceva, dar şi aşa-mi pare de neînțeles. Noaptea visez oameni necunoscuți, locuri pe care aş vrea să le vizitez, situaţii pe care doar în transă le-aş depăşi cu aceeaşi tărie ca în somn.

Visez că-s eu, un eu fals, slab. Visez că sunt puternică atunci când sunt slabă şi că-s slabă atunci când mă vreau puternică. Ziua te poţi minţi dar noaptea, ei bine, noapte ştie mai bine decât tine ce frici şi temeri nutrești. Noaptea îţi arată că poţi fi cum te visezi ziua, însă dimineaţa e o adevărată provocare căci trebuie să-ntorci spatele eului tău pe care-l cunoşti atât de bine.

Visez că-ntr-o zi voi fi eu, aceea persoană pe care o visez noaptea: femeia puternică, cea care zice nu fără să se gândească la ce zic ceilalţi, cea care a învăţat să se iubească mai mult, cea care se bucură de ce a realizat şi abia după acea trece mai departe, cea care se gândeşte la azi şi mai puţin la mâine şi ieri, cea care nu are regrete şi care a învăţat că timpul e prea scurt ca să nu te bucuri de el. Da, de mâine mă voi scula împotriva propriului eu şi voi fi eu, femeia din vis.

Tags: , , , , , , ,

One response to “Femeia din vis”

  1. Adrian says :

    Ai grijă ce îţi doreşti, pentru că uneori dimineţile se împlinesc!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: