Drogurile din viaţa mea

Da, sunt dependentă! Vine un moment când, chiar dacă nu-i motiv de mândrie, trebuie să recunoşti că eşti dependent!

Sunt dependentă de o pernă bună şi nu, nu pot să dorm pe orice pernă. Am încercat de toate: toate mărimile, toate culorile, toate preţurile…şi toate sunt precum relaţiile: perfecte la început, după care, treptat, treptat începi să le vezi şi defectele. Acum îmi injectez în vene o pernă de la Dormeo, cică-i bună pentru iubitorii de perne clasice  şi confortabile, care doresc o pernă ce susţine corect capul, gâtul şi umeri. Şi-acum ce mai vrei? Păi linişte, că sunt dependentă şi de linişte, mai ales atunci când dorm. Sunetul de bormaşină, de tocuri, de REBU care vine să ridice gunoiul nu are ce căuta în visul cuiva care e fan somn.

Sunt dependentă de apa fierbinte de la duş şi tare mi-e frică de apa rece mai ceva ca o mâţă care urăşte orice lichid ce vine în contact cu blana ei. Ştiu că nu e bine, dar aţi auzit voi vreodată că drogurile ar face bine la sănătate?

Sunt dependentă de pozele de peste tot şi tare-mi place să călătoresc alături de bloggeri prin lumea întreagă chiar şi atunci când stau în casă. Sunt dependentă de fotografiile în care cerul e atât de albastru, iar norii, ahh, norii se văd ca şi cum ar fi vată de zahăr şi, ahh…pozele acelea în care vreun conifer se strecoară trufaş în peisaj.

Sunt dependentă de soare şi tare urăsc zilele mohorâte!

Sunt dependentă de mirosul de cafea cu toate că nu-mi place gustul ei, dar îmi place să-mi inunde nările şi să-i privesc aburul cum se ridică deasupra ceştii precum un duh ce vrea să părăsească lampa lui.

Sunt dependentă de biscuiţii de orice fel. Dulce, săraţi, cu cremă, fără cremă, toţi sunt preferaţii mei. Toţi merg la aproape orice oră a zilei şi pot fi adaptaţi oricărui stil de viaţă.

Sunt dependentă de cărţile bune care nu-mi dau voie să mă despart de ele până nu citesc şi ultima pagină, de acele cărţi pe care-ţi vine să le citeşti la nesfârşit, de acele cărţi care nu au un final previzibil, de acele cărţi pe care poţi să le citeşti în tihnă în metrou.

Sunt dependentă de tot ce mă face să zâmbesc!

Tags: , , ,

8 responses to “Drogurile din viaţa mea”

 1. Adrian Ghiorghiescu says :

  De iubire nu ai zis nimic…

  • filedinpoveste says :

   Credeam că scap dacă nu-l menţionez pe monsieur, dar văd că orice aş face tot mă trage cineva de mânecă.
   Am zis ca de data asta să nu-l menţionez că după ultimul articol dedicat lui şi-a cam luat-o în cap 😀

 2. Oana says :

  Si eu am un pitic cu apa de dus si baie, de obicei e fiarta, nu alta. :))
  Stiu ca nu-i sanatos, dar e ataaaaaaaaaaaaat de bine. De mancare nu zic nimic, ca mi-e rusine de lungimea listei.

 3. cotos says :

  Sunt dependent de ceaiul negru, de internet si de fotbal 😀 Asa, in mare. Insa, cel mai mul timp imi ocupa dependenta de nevasta :))

 4. Floartgraphy says :

  Sunt dependent de apa de mare si de mirosul puternic de conifere, mai ales iarna… iar daca ploua, macar sa fie cu tunete si fulgere… 🙂

 5. emma says :

  Si eu sunt dependenta de un anumit EL, de mirosul cartilor noi si de scris pe blog 🙂

 6. Irealia says :

  Mai știu pe cineva care-a căutat perne de mi-au mers fulgii! Într-un final a găsit ceva la o pensiune în Oaș și-a căutat producătorii. Culmea, i-a găsit taman în orașul de pe Bega. Pam-pam, a venit cu pernele acasă. Nu i-am mai auzit gura o vreme, până i s-a cășunat pe saltea! Și nu-i mai tace… 🙂

 7. studentladragoste says :

  La capitolul pernaa, sunt la asentiment cu tine! Daca ar fi dupa mine mi-as lua perna proprie si personala peste tot.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: