Prima poză deochiată din presa românească

Acum le vedem zilnic la TV, în presă, pe afişe, în reviste sau chiar pe stradă, dar la începutul anilor ’90 era o adevărată blasfemie să pozezi provocator. Deşi nu ştie, fata de la pagina cinci s-a născut în ziarul hunedorean “Cuvântul Liber”, imediat după moartea Ceauşeştilor. Atunci duduia nu ne prezenta vremea, ci se plângea, fix pe prima pagină a ziarului, că în comerţ nu se găsesc sutiene pentru toate mărimile.  

Sursă foto: http://adevarul.ro

Sursă foto: http://adevarul.ro

Poza tragic-comică era un râsu-plânsu’ din zilele noastră căci, mai în glumă, mai în serios, după decembrie ’89 România nu avea d-ale gurii, darămite de îmbrăcat.

Şi cum hormonii au început să tropăie mai ceva decât caii de curse, poporul nostru s-a arătat încântat de iniţiativa jurnaliştilor de a satisface poftele bărbăteşti în materie de goliciuni şi au trimis de îndată ofrande zeului din redacţie pentru isprava făcută, nu de alta, dar domnii tocmai dăduseră de gustul pozelor deşuchiate.

Sursă foto: http://adevarul.ro/

Sursă foto: http://adevarul.ro/

Pentru că redacţia a savurat feedback-ul cititorilor, s-au gândit să împărtăşească impresiile şi cu ceilalţi cititor: “După publicarea în caleidoscopul duminical a fotografiei în care…era criticată absenţa din comerţ a sutienelor de toate mărimile, am primit la redacţie reclamaţia de mai jos: Oare cei de la redacţie nu ştiu că nu se găsesc nici chiloţi?”.

Bănuiesc că reclamaţia era semnată de un bărbat dar nu dintr- sentiment de compătimire pentru femeile care nu apucaseră să se delecteze cu trupul dezvelit al unui mascul feroce, ci pentru că ei nu se mulţumesc cu puţin.

Tags: , , ,

2 responses to “Prima poză deochiată din presa românească”

  1. cotos says :

    :)) Acu nu mai gasesti poze cu femei imbracate :))

Trackbacks / Pingbacks

  1. Legislaţie versus religie | file din poveste - 16/06/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: