Hai să scoatem cărţile din wishlist!

Echipa de la Libris.ro se ţine de şotii în luna lui prier. Printre miros de hârtie abia scoasă de sub tipar şi rafturi pline cu astfel de pergamente preţioase, s-a gândit să joace “Adevăr sau Provocările” şi pentru că sunt amatoare de provocări am zis să intru-n horă şi să joc până nu m-or mai ţine picioarele. D-apăi cum să nu intru în horă când e vorba de o provocare cu şi despre cărţi, iar filele noastre nu ar fi din poveşti dacă nu ar exista cărţi.libris1

Despre ce e vorba? Librăria online Libris.ro s-a gândit să scoată cărţile din wishlist-ul celor trei muschetari care vor scoate din lada de zestre a bunicii cele mai inspirate motive pentru care citim.

Astfel, în luna aprilie nu numai hainele vaporoase se scot de la naftalină, căci, începutul adevărat de primăvară ne scoate cărţile din wishlist şi totul cu ajutorul echipei  Libris.ro. Ce trebuie să faci? Păi trebuie să fii scriitor pe blog, să anunţi intrarea ta în competiţie şi să demonstrezi instanţei că ai la tine zece argumente pentru care citeşti.

  Evident se lasă cu mult scris şi nu orice scris, ci unul original, corect gramatical şi haios.  Imaginaţia joacă rolul sării şi piperului, iar comentariile sunt şi ele un criteriu de departajare.

O instanţă binevoitoare, înarmată cu inteligenţă, răbdare şi simţul umorului va da verdictul final după ce va analiza sub lupă scriitura, însă va ţine cont şi de opinia publicului care şi-a exprimat sub jurământ părerea faţă de articol (comentariile cititorilor pe bloguri).

Aşadar, primii trei care vor ieşi basma curată vor fi recompensaţi în funcţie de merite. Astfel: locul întâi va fi primi drept premiu cărţi la alegere în valoare de 900 lei, locul doi cărţi în valoare de 400 lei, iar locul trei va primi cărţi în valoare de 200 de lei.

Când? În perioada 2 aprilie – 22 aprilie.

Dacă nu te-am lămurit, găseşti mai multe detalii aici.

P.S. : Dacă îţi place să cumperi cărţi online nu ai cum să nu ştii că Libris.ro este cea mai de încredere librărie online.

Tags: , , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. 10 motive pentru a citi | file din poveste - 05/04/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: