La shopping de bărbaţi

Bărbaţii iubesc ambalajele sclipitoare, etichetele şi dimensiunile mari pe care femeile le detestă atât de mult, nu de alta dar ele ştiu cel mai bine ce se poate ascunde sub ambalaj, de aceea ele caută ceva mai în profunzime.

Nu e de mirare că chelioşii sau burtoşii nu au atât de mari probleme în a-şi găsi o damă, însă dacă e să punem aceste trăsături în pantofii unei doamne, vom sesiza că situaţia se schimbă dramatical. Femeile cu burtă nu fac parte nici măcar din planul de rezervă al bărbaţilor. Aşa că ele au ceva de muncă la capitolul proporţii.

Cei pe placul nostru deschid ambalaje mai ceva ca în ziua de Crăciun, cei cu bani stau la soare pe o insulă exotică, aşa că femeilor neambalate corespunzător nu le rămâne decât să scormonească la raionul de rebuturi reduceri. Partea bună a lucrurilor e că la exponatele de la reduceri întotdeauna găseşti o haină care să ţi se potrivească şi pe care ajungi să o îndrăgeşti atât de mult încât îţi vine să o porţi tot timpul. Ei bine, aşa se întâmplă şi în cazul bărbaţilor.

Vânătoarea de bărbaţi e ca o zi de shopping, întotdeauna pleci la cumpărături cu o imagine în cap de rochie, dar ajungi acasă cu o pereche de pantofi. În cazul shoppingului de bărbaţi e şi mai simplu. Ai voie să îi probezi până la uzură şi îi poţi returna atunci când nu îţi mai sunt pe plac, însă preţul sentimental rămâne la fel ca în cazul hainelor.

Bărbaţii se comportă tot ca nişte haine. Cei frumoşi te strâng, te irită, cei care îţi plac sunt scumpi, iar cei comozi nu-ţi plac.

Unele zile de shopping fac o gaură adâncă în bugetul tău sau în bagajul sentimental, altele sunt mai obositoare şi enervante, altădată shoppingul e doar o distracţie unde de duci doar să probezi haine şi…cam atât.

Tags: , , , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Paştele de la televizor | file din poveste - 22/04/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: