Prietenie faţă – verso

Cel mai bun prieten al omului este…cel mai bun prieten al omului, dar oare câte trebuie să îndure un prieten că să-l poţi numi “cel mai bun prieten“? Şi cum berea este martorul prieteniilor masculine, dar şi ingredientul secret al tovărăşiilor,  băieţii de la Carlsberg s-au gândit la o campanie care să celebreze prietenia adevărată şi “bărbaţii” adevăraţi din viaţa domnilor.

Campania ne duce cu gândul mai degrabă la un test domnişoresc , căci femeile sunt cunoscute pentru metodele exhaustive de testare a partenerilor. Însă,de data aceasta, a venit rândul domnilor să îşi testeze bărbaţii din viaţa lor, iar când zic bărbaţii din viaţa bărbaţilor nu mă refer la cuplurile de gay, ci la prietenii de genul masculin din viaţa bărbaţilor.

Testul propus de cei de la Carlsberg nu este mai puţin ortodox decât metodele domnişoarelor de a-şi testa partenerii. Şi uite aşa, mintea care înoată în aburii alcoolului în zorii zilei a născocit un test dur de prietenie, însă tot pe pielea bărbaţilor.

Oare câte trebuie să îndure un prieten ca să-l numeşti cel mai bun prieten? Oare la ce oră se naşte prietenia adevărată? Ei bine, clipul de mai jos ne arată cum cel mai bun prieten te scoate din rahat la ore ilegale (între ora unu şi ora cinci), cu 300 de euro în dinţi, cu frica-n vine într-un test “pe viaţă şi pe moarte“, al prieteniei, bineînţeles, căci după filmări nu ştim ce s-a întâmplat.

Tags: , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Cinci tipuri de bucureşteni | file din poveste - 27/06/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: