Retrospectiva după un an de blog

Băieţii de la WordPress ne-au livrat raportul primului an de file din poveste. Şi uite-aşa au pus cap la cap toate articolele, click-urile şi comentariile voastre, menţionările prietenilor la adresa mea, dar şi fiecare articol scrijelit cu cerneală electronică pe o coală de hârtie şi ea tot electronică şi ne-au trimis date pe care vrem să le împărtăşim cu voi, nu de alta, dar voi sunteţi cei care aţi făcut ca acest prim an de bloguit cu file din poveste să fie posibilă.

Apăi, mai întâi trebuie să mulţumesc pentru cele  2.629 de vizualizări româneşti, 106 englezeşti, 35 moldoveneşti de peste Prut, 31 spaniole, 19 daneze, 13 germane, opt ruseşti, şase italieneşti, cinci austriece, două cehe, două irlandeze, două olandeze, una ucraineană şi unua belgiană. Însă articolele mele nu au fost citite numai pe bătrânul continent, filele din poveste au ajus şi în casele de peste ocean, la 25 de americani şi şapte canadieni. Mulţumesc mult pentru că îmi citiţi articolele, chiar şi din cele mai îndepărtate colţuri ale lumii. Mulţumesc că sunteţi atât de numeroşi şi mulţumesc celor care au făcut un obicei din a-mi citi poveştile.

Cei mai mulţi dintre voi aţi ajuns la articolele mele de pe nebunia de facebook, wordpress, twitter, bloginitiative şi de la Mădă. Mulţumesc aşadar şi celor care îmi şeruiţi poveştiile. De asemenea, unii dintre voi au mai ajuns aici şi căutând pe bătrânul Google cuvinte ca:  Făt Frumos cu moţ în frunte, Făt-Frumos Măzărean (semn că vă plac basmele), Craciunul care a invadat sufletul cu bunătate şi căldură, dar şi reportaje făcute în piaţa Bucur Obor în 2012.

Cei mai mulţi dintre voi aţi citit articolul despre Alin, tânărul căruia viaţa şi sănătatea i-au întors spatele încă de la 24 de ani. Deşi operaţia fusese programadă a doua zi de Crăciun, rudele nu au reuşit să strângă suma necesară intervenţiei. Cu ajutorul medicilor de la clinica din Viena, operaţa a fost programată pe 18 ianuarie.

Anul acesta am scris 55 de articole, însă mare parte din ele au fost redactate înceând cu luna octombrie când am intrat serios în pâine. Cât (ne) costă bunul simţ al taximetriştilor a stârnit cele mai multe comentarii din partea voastră.

Însă asta nu e tot, anul 2013 o să aducă multe schimbări şi îmbunătăţiri pe tărâmul filelor de poveste.

Click here to see the complete report.

Tags: , , , , , , , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: