Cât de artificiale sunt femeile

Plastic, fond de ten, push-up-uri, tocuri şi dermatograful sunt doar câteva din lucrurile care provoacă dependenţă la femei. Dacă bărbaţii se trezesc la fel de atrăgători ca atunci când s-au culcat, nu ştiu cum dar femeile se deteriorează în timpul nopţii. Atât de artificiale că a devenit o adevărată sărbătoare să-ţi postezi pe feisbuc o poză cu tine nemachiată.

De parcă nu ai fi carbonizată suficient, câteodată mă gândesc că te-a uitat cineva închisă în solar, îţi place să te mânjeşti cu glet pe faţă. Măcar de ai folosi o nuanţă apropiată. Nuuu, ţie îţi place una mai închisă că deh, nu te mai saturi de bronz. Dacă tot vorbim de stratul gros de glet de pe faţa ta, ce ar fi să aruncâm un ochi şi la acoperişurile care stau de strajă deasupra ochiilor tăi? Le ţii pe post de paravan ca să nu-ţi spele ploaia ochii ăia pociţi cu creionane, farduri şi alte maclavaisuri? Zău că dacă te speli nici mumă-ta nu te-o recunoaşte.

Când e cald, ţi se topeşte zmoala de pe faţă mai rău la untu-n soare. De te-ai topi şi tu odată cu el! De bot ce să mai zic, e deja celebru.  Da’ io cred că te-o muşcat roiu’ de albine. Măi că-ţi stă să pleznească. Degeaba îl ascunzi sub ruju’ ăla roz turbat de turbează lumea când te vede pe stradă. Hai că văd că de-un timp ai dat-o pe roşu. E mai feşăn!

Şi nu-ţi suport colanţii ăia semitransparenţi purtaţi pe post de pantaloni. Ştii tu, ăia de îi iei prin parc să-ţi vadă lumea fuduliile. O bluză mai lungă nu ai sau ţi-or intrat la apă? Numa tu nu vrei să intri-n apă…decât până la brău, că-n rest “îmi stric machiajul!”.

Eşti mai împopoţânată şi mai artificială decât îi bradul de Crăciun. Bliz-blizurile din urechi îţi atârnă mai ceva ca ornamentele de Crăciun. Dar Crăciunul e odată pe an, tu eşti aşa tot anul!

Băieţii de la Dujardin ştiu ei ce ştiu!

Tags: , , , , ,

2 responses to “Cât de artificiale sunt femeile”

  1. Diana says :

    Sa nu uitam de mirosul exagerat de fixativ/spuma Intesa, de sclipiciul din cap, de mese, de multele inele cu pietre mari, de cerceii roti! De botox.

Trackbacks / Pingbacks

  1. “Da!” pentru cartea tipărită | file din poveste - 01/07/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: