Viaţa în doi în imaginaţia ei

Răsfăţ continuu, mic dejun la pat, buchete de flori, atenţie, tandreţuri, masaj la picioare, ore prelungite de cuibăreală la pieptul lui, cine romantice la miez de noapte, sesiuni de gătit în doi…şi lista poate continua. Cam la asta se gândesc femeile atunci când decid să se mute cu iubitul. Însă nici pentru ele situaţia nu este prea roz.

Sursă foto: http://www.ziare.com

Dacă băieţii nu stau prea bine la capitolul aşteptări-realitate (uite aici cum arată viaţa în doi în imaginaţia lui), nici în cazul fetelor situaţia nu stă mai bine.

Ştim cu toate că bărbaţii sunt un dezastru în bucătărie, cu toate  că cei mai buni bucătari sunt bărbaţii, aceştia sunt doar excepţia care confirmă regula.  În afară de cartofi pârliţi şi ouă carbonizate, mare mi-ar fi uimirea, dar şi admiraţia, dacă ar şti să gătească. Dacă ai stomacul de fier, poţi să fi drăguţă şi să încerci să guşti. Dacă nu, ai grijă să-l înveţi tu într-ale bucătăritului. Deci sesiunile nu sunt numai în ianuarie şi în mai/iunie. Repetenţii la gătit beneficiază de cursuri gratuite de gătit, iar profesorul eşti tu. Aşa că dă-l pe brazdă, doar, doar, într-o zi te va surprinde cu un mic dejun la pat.

Răsfăţ continuu? Ştii, draga mea, cum arată un răsfăţ masculin? O bucată meci de fotbal, o bucată bere, poate şi-o râgâitură, snaks-uri împrăştiate pe canapea şi sigur nu-ţi mai arde de tandreţe. Răsfăţul tău va fi spălatul geamurilor, întinsul rufelor, ştersul prafului, mătura şi mopul, sau cel puţin aşa crede el. Mai ca se gândeşte cum ai face asta în fel de fel de dantele şi haine sumare. Ăsta da răsfăţ.

Buchete de flori? Dar ce, drăguţă, cele de plastic nu-ţi mai plac? Oricum astea se ofilesc. Şi uite-aşa începi să tai pretenţiile, una câte una de pe lista ta. Ce ai zice de o cuibăreală la pieptul lui, doar voi doi? Da’ n-ai auzit că băiatul vrea şi el niţel spaţiu? Îl sufoci. El e un mascul şi trebuie să-şi exercite masculinitatea, dar în faţa unui joc cu monştrii şi arme.

Hai că viaţa în doi nu e aşa grea dacă te gândeşti că poţi beneficia de un dulap mult mai mare, o baie şi o bucătărie numai pentru tine. Şi ca să-ţi mai crească puţin entuziasmul poţi urmări cum ar arăta bărbaţii dacă ar fi gospodine.

Tags: , , , , , , , , ,

Trackbacks / Pingbacks

  1. Vânătoarea de bărbați | Ana Cernamorit - 24/11/2012
  2. Cât de artificiale sunt femeile « - 06/12/2012

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: