Viaţa în doi în imaginaţia lui

Mâncare caldă când vin acasă, curăţenie în fiecare colţişor, masaj după o zi grea. Nu la asta se gândesc bărbaţii când decid să se mute cu iubita? Însă realitatea e mult mai dură pentru ei.

În primul rând, iubita nu e mama. Faza cu mâncare proaspăt gătită şi mai ales bine gătită pică din start. Cam multe pretenţii pe capul tău, băiete! Pe ce că ai pretenţia să mănânci ceva cald, mai vrei să fie şi gustos?

Însă asta e nimic dacă te uiţi la lucrurile partenerei care încep să se mute singure la tine, fără ca tu să ai habar. Mai întâi o periuţă de dinţi, mai un tampon, mai un deodorant, mai o trusă de farduri şi uite-aşa dulapul tău se transformă în dulapul ei.

Dacă vrei să te muţi cu ea trebuie să ştii să împarţi. Echitabil. Jumătatea ta de dulap va trece treptat în posesia ei. Deci un punct bun, înveţi să împarţi. Nu aşa te învăţau ai tăi când erai mic? Crezi că lecţia asta era degeaba?

Canapeaua, nu ştiu cum, dar nu va mai fi locul tău de tolăneală. Vrei, nu vrei aici se vor ţine şedinţele de manichiură. Stai liniştit. Nu te va pune să i le faci, ştie cât de jalnici sunteţi voi, sexul tare, când trebuie să aplicaţi un lac pe unghii.

Telecomanda va fi sceptrul ei, aşa că trebuie să fii înţelegător şi să renunţi la meciul care stă să înceapă şi pe care vrei să-l urmăreşti. Altfel nu tu mâncare, nu tu atenţie. Şi uite-aşa te pune fata la respect.

Şi ca să vă fie mai uşor să înţelegeţi la ce mă refer puteţi urmări acest videoclip. Seamănă izbitor cu ceea ce păţeşte bărbatul când împarte acoperişul cu o Eva.

Orice asemănare cu persoanajele din realitate este complet întâmplătoare.

Tags: , , , , , , , , , , , ,

9 responses to “Viaţa în doi în imaginaţia lui”

 1. alexgavrila says :

  Haha, mi-a plăcut asta !
  Ne-ai împărtășit din propria experiență , Andreea ? 😛

  • filedinpoveste says :

   50:50. Momentan canapeau si televizorul sunt niste răgăli, aşa că la noi sunt, încă, negociabile, nu am ajuns să ne certăm pe ele, dar ştiu cupluri care o fac.
   Noi am învăţat să împărţim, mai mult el pentru că eu mi-am învăţat lecţia cu sora mea.
   De gătit, eu zic că gătesc bine, Dar, ce-i drept, nu îmi iese mereu ca în cartea de bucate, adică foarte gustoasă, dar e comestibilă. Ştia ce mâncare fac înainte de a ne muta. Aşa că, dacă dorea să scape de mine şi de mâncarea mea, o făcea demult. Acum nu mai are şanse. Totuşi, cred că ne bucurăm amândoi că nu gătesc în cantităţi mari, aşa că nu-l chinui prea tare.
   Încă n-am atentat la jumătatea lui de dulap, jumătatea mea de dulap îi mai dă câteva luni de respiro :)).

   • Adrian says :

    In articolul asta vorbesti de parca femeia ar fi pusa pe cucerit apartamentul. Aveti impresia ca prin inteligenta si mijloace specifice reusiti sa-l pacaliti pe partener. In realitate noi stim de la inceput cum stau lucrurile, dar va lasam deliberat sa castigati teritoriu pentru ca va iubim si pentru ca ne dorim sa fiti fericite langa noi! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: