Femeia modernă: gospodină, doamnă, curvă

O doamnă în societate, o gospodină în casă şi o desfrânată în pat, cam asta îşi doresc ei, bărbaţii, de la o femeie. Însă nici ea, femeia, nu se lasă mai prejos. Ea vrea o vulpe la gât, un Jaguar în garaj, un tigru în pat şi un bou care să i le cumpere, iar pentru asta trebuie să muncească din greu, până la transpiraţie. 

Nu e de mirare că femeile încearcă din răsputeri să fie pe placul bărbaţilor dacă ne gândim că 90% din muncile casnice sunt realizate de doamne. Astfel, femeile din România şi-au asumat atributul de “femeie de casă” şi prepararea hrănii, curăţenia şi alte treburi domestice le ocupă, în medie, patru ore în fiecare zi.

Şi pentru că suntem judecaţi după aparenţe, bărbatul şi-a dat seama, în evoluţia lui, că are nevoie de o doamnă în societate , un fel de “paravan” pentru ceea ce se află acasă. Asta pentru că el are nevoie de complimente care să îi spună cât de fantastic este el, sexul tare. Însă prea multe complimente pot determina şi o schimbare de perspectivă din ambele tabere.  Sunt mai bun, deci pot şi mai mult de atât.

Dacă este să judecăm după dorinţele femeii nu ar trebui să rămânem uimiţi când auzim că femeile sunt pe interes. Atât blănurile, cât şi maşinile trebuie achitate de către un bou domn care trebuie să presteze bine şi în pat.

Soţia vrea să fie iubită, iar iubita vrea să fie soţie, de aceea încearcă să-şi exerseze calităţie de gospodină sau pe cea de desfrânată de fiecare dată când are ocazia.  Bărbatul vrea o mâncare bună, dar pentru asta are nevoie de o desfrânată care să-i satisfacă toate poftele, culinare sau trupeşti.

El nu înţelege că sunt prea multe responsabilităţi dintr-odată, pentru o femeie. Devenind iubită dintr-o dată, ea trebuie, într-un timp scurt, să-şi însuşească calitatea de gospodină, pe cea de desfrânată şi, nu în cele din urmă, pe cea de doamnă.  De aceea ea are nevoie de ajutor. Bărbatul trebuie să o ajute ca ea să fie pe placul lui. Cele trei calităţi nu se dobândesc peste noapte şi intensitatea fiecăreia variază de la bărbat la bărbat.

În cazul în care femeia nu are nevoie de un soţ, ea trebuie să se mulţumească fie cu o vulpe la gât sau cu un Jaguar în garaj, fie cu un taur în pat sau un bou, oricare dintre acestea sunt bune, la un moment dat, la casa omului.

Dintre cele trei ipostaze (doamnă, gospodină sau desfrânată) care aduce cele mai multe beneficii?

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

9 responses to “Femeia modernă: gospodină, doamnă, curvă”

 1. Diana Dragnea says :

  Gospodina, desigur. Ce intrebare e aia? :)) Daca nu e gospodina, atat doamna cat si desfranata vor avea nevoie de o alta femeie in casa. Si, hehe, cine vrea asta? :))

 2. Eu says :

  Bravo! Ai scris un articol despre nimic…

 3. alexgavrila says :

  Trebuie să găsești echilibrul intre toate cele 3. Beneficiile le vezi după 🙂

 4. intre4ochi says :

  Ce se intampla daca femeia incurca intre ele cele trei principii enumerate mai sus? (O doamnă în societate, o gospodină în casă şi o desfrânată în pat). Daca este o doamna in casa, o gospodina in pat si o desfranata in societate? 😀

  • filedinpoveste says :

   E cam rău. Să fii o doamnă în pat hai că merge, dar să fii o desfrânată în societate, dă cu virgulă, mai ales că oamenii, cică, evită astfel de persoane, în sensul că prieteniile cu astfel de specimene e mai dificilă şi de scurtă durată. Dar evident că, pe termen lung, ce se aseamănă se şi adună.

 5. Mal_eficient says :

  Cel mai slab fir de rationament incepe cu: “Parerea mea este …” Spun doar atat: femeia de astazi este ca si barbatul de astazi foarte confuza. De ce? Ei bine isi cauta locul intr-o societate din ce in ce mai meschina, mai corupta si mai ales mai “demanding”. Este o casa de nebuni, recunoasteti si voi! Hai sa nu ne ascundem dupa stereotipuri. Nu trebuie sa ii faci nimanui pe plac. Parerea mea! Nu imi doresc o femeie mai gospodina decat ar putea fi si nici nu as cere ceva peste putinta ei… Cum si eu astept sa nu mi se ceara sa ii agat Vulpea de gat cat timp sunt impotriva uciderii animalelor. Relatia dintre un barbat si o femeie este naturala in care se impleteste dragostea cu respectul, loialitatea cu iertarea, obtinand pasiune din entuziasmul cu care te implici si implici.

Trackbacks / Pingbacks

 1. Femeia din vis | file din poveste - 08/07/2013

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: