Să-mi bag…minţile în cap!

Să-mi bag…minţile în cap, aş completa eu.

Tot mai mulţi tineri folosesc astăzi această expresie, pe la metrou, pe la colţ de stradă, în scara blocului, într-un pub. Ce să mai, “să-mi bag…!” a devenit salutul oficial al băieţiilor frustraţi de ce au sau, mai bine zis,  ce nu au în pantaloni.

Şi pentru că nu există acolo unde ar trebui să fie, atunci băieţii şi-o poartă cu mândrie la vedere, mai precis la gură căci “astăzi se poartă cu totul la vedere”, expresie promovată mai cu seamă în mediul politic căci aici politicul ar trebui să fie limpede şi uşor de urmărit atât de persoane specializate, cât şi de persoane care nu au o pregătire în acest sens. Politicul are obligaţia de a prezenta multe detalii care ar trebui ţinute la vederea ochiului public. Dar asta nu înseamnă că şi viaţa privată a unui terchea-berchea are aceleaşi legi faţă de opinia publică ( mai degrabă de babele de pe scară care trebuie să fie la curent cu tot ce  trece pe la noi prin pantaloni).

Nu înţeleg ce cred băieţii că demonstrază folosind expresia aceasta, singurul lucru la care m-aş putea gândi este că “să-mi bag…!” este un semn al bărbăţiei lor. Să îşi amintească lor că sunt bărbaţi. Şi pentru că pentru ei viaţa este mereu o vânătoare în care totul este permis, atunci ţin şă îşi amintească unu altuia care este scopul unei discuţii: “supunerea” celuilalt şi un acces mai rapid la vânat.

Astfel ei încearcă să obţină o înţelegere amiabilă, precum în haitele de lupi unde masculul Alfa îi supune pe ceilalţi masculi doar prin simpla lui prezenţă. Masculii aderă la înţelegere amiabilă pentru a nu intra într-o luptă ce duce doar la risipă de energie, căci regulile jocului ne indică de la început învinsul şi învingătorul.

Tags: , ,

6 responses to “Să-mi bag…minţile în cap!”

 1. Ursuleţul verde says :

  Acum vreo 2 ani, eram pe undeva prin Dristor, împreună cu nişte prietene. La un moment dat, trecând prin faţa unui bloc, auzim prin fereastra deschisă a unui apartament de la parter o voce masculină: “Să-mi bag…rochia la apă, tu nu vezi în ce hal arată aragazul ăsta?”. Ţin să precizez că totul era spus pe un ton foarte nervos, ca şi cum aragazul ar fi arătat ca o cocină de porci, iar băgatul rochiei la apă, ar fi fost cea mai greţoasă înjurătură posibilă. Categoric nu-i înţeleg pe băieţii care folosesc expresia “să-mi bag…!” (expresie care a cam devenit un clişeu). Mă gândesc totuşi că s-ar putea să fie frustraţi din cauza “lucrurilor” din dotare şi vor ca toată lumea de pe stradă să afle că la o adică ei au ce “să-şi bage”. Dacă tot simt nevoia să îşi bage ceva, i-aş sfătui să-şi bage şi ei rochia la apă sau cursurile în mapă (nu am vrut să fac o rimă :)) )

  • filedinpoveste says :

   Asta nu e nimic cânt te gândeşti că sunt puşti care n-au avut contact sexual şi stau toată ziua cu “să-mi bag” în gură. Cred că mai întăi ar trebui să treacă pe la şcoală.
   Ce se întâmplă în dormitor să rămână acolo.
   Şi mai aiurea e atunci când iî auzi pe băieţi că şi-ar băga “lucrurile” din dotare în cele mai penibile lucruri pe care mai întâi le înjură, iar mai apoi le-ar face plăcere să le…
   Oare băieţii ăştia conştientizează ce zic?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: